Zevende Dinsdagavondexcursie in de Millingerwaard

Zevende Dinsdagavondexcursie in de Millingerwaard

LET OP: ANDERE STARTLOCATIE DAN GEBRUIKELIJK!

Morgen, dinsdag 19 mei, vindt de volgende Dinsdagavondexcursie plaats! Deze keer echter in het andere uiteinde van de Ooijpolder. Vincent Sanders neemt je via een wandelexcursie mee door de Millingerwaard! Verzameld wordt om 19:00u vanaf de ingang Millingerwaard, nabij de kruising Duffeltdijk/Weverstraat in Kekerdom. Een fiets meenemen, is dus niet nodig. (let op: andere aanvangsplaats dan gebruikelijk)

Als je zin hebt om mee te gaan, is het devies om om 19.00u present te zijn bij het genoemde verzamelpunt. Opgeven is niet nodig.

De Zomertortel is, ook in onze regio, behoorlijk schaars aan het worden. In de Millingerwaard zijn elk jaar een paar exemplaren van deze duiven aanwezig. Ook is het gebied goed voor allerlei vogels die zich in kruidenruigtes thuis voelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bosrietzangers, Kneuen en Grasmussen. Verder broedt er en leuke populatie Zwarte Sterns en voor de oplettende mensen moet ook de subtiele en onopvallende Grauwe Vliegenvanger te vinden zijn. Of hoor je opens een Spotvogel. Bovenal is de Millingerwaard natuurlijk een prachtig gebied om in rond te lopen!

Zie voor meer details de website van de vwg: https://vogelwerkgroepnijmegen.nl/event/dinsdagavondexcursie-millingerwaard/?instance_id=80

Heel veel plezier gewenst!

Reacties zijn gesloten.