Informatie

Informatie

De winnaar van de Gouden Bevertak 2016 is bekend

Voor de negende keer heeft de Vogelwerkgroep Nijmegen een natuurfotowedstrijd georganiseerd. De wedstrijd is bedoeld om de natuur in en rondom Nijmegen letterlijk ‘in the picture’ te zetten en om (amateur) natuurfotografen uit de regio een podium te bieden om hun werk aan een breed publiek te tonen. De hoofdprijs bestaat uit de wisseltrofee de Gouden Bevertak.

Alle natuurfoto’s mochten worden ingezonden, mits deze in de kalenderjaren 2014 en 2015 waren gemaakt en wel binnen de grenzen van het werkgebied van de Vogelwerkgroep Nijmegen. Dit gebied omvat het Rijk van Nijmegen en het Land van Cuijk. Er zijn twee categorieën foto’s: ‘Vogels’ en de ‘Vrije Categorie’.

De uitslag van de wedstrijd is op 23 april 2016 in het Natuurmuseum te Nijmegen bekend gemaakt.
Wie er heeft gewonnen, is te zien in het tabblad ‘uitslag’ verderop in dit menu.

Tentoonstelling in het Natuurmuseum

De 25 genomineerde foto’s, met daarbij de winnende foto’s, zijn tot september 2016 te bezichtigen in de tentoonstelling in het Natuurmuseum. Het is zeker de moeite waard om de foto’s daar te gaan bekijken. Ze zijn bijzonder mooi en vakkundig afgedrukt door onze sponsor Foto Verweij!

Leden van de Vogelwerkgroep hebben gratis toegang tot het museum voor het bekijken van de tentoonstelling. Bij de balie van het Natuurmuseum beschikt men over een ledenlijst.

De fotowedstrijd is dit jaar wederom gesponsord door :

Foto Verweij
Foto Verweij
Natuurmuseum
Natuurmuseum