13 mei – Fiets Big Day

13 mei – Fiets Big Day

Wat heb je nodig om mee te doen? Meer dan een fiets, één tot drie teamgenoten en flinke dosis zin om lekker te vogelen is het niet. Iedereen kan dus meedoen! Middels een hiervoor opgerichte appgroep houden we elkaar die dag zelf op de hoogte van leuke waarnemingen en de stand van zaken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stel een team van 2-4 personen samen en meld je aan door vóór 6 mei een mailtje (naar bramubels@hotmail.com) of appje (naar 06-81538110) te sturen aan de organisator Bram Ubels.

Je geeft door: (1) je teamnaam, (2) de deelnemende personen, (3) de telefoonnummers van deze personen voor deelname aan de whatsappgroep, (4) per team één waarneming.nl-gebruikersnaam van de persoon die op de dag zelf alle waarnemingen invoert via de waarneming.nl app. Hier houden we namelijk de scores van de teams bij. 

Op zondagavond 14 mei vindt een gezamenlijke afsluiting plaats waarbij het winnende team bekend wordt gemaakt en men ervaringen uit kan wisselen. Meer info hierover én nadere spelregels volgen.

Reacties zijn gesloten.