Dinsdagavondexcursie Nachtzwaluwen Mulderskop

Wanneer:
7 juni, 2016 @ 21:30
2016-06-07T21:30:00+02:00
2016-06-07T22:00:00+02:00
Waar:
spoorbrug bij het Zweefvliegveld Malden
Contact:
Paul Gnodde
Dinsdagavondexcursie Nachtzwaluwen Mulderskop @ spoorbrug bij het Zweefvliegveld Malden | Bemmel | Gelderland | Nederland

!!Let op: voor deze excursie geldt een andere startlocatie en starttijd dan gebruikelijk!! Bovendien is het meebrengen van een fiets niet nodig.

Tijdens de excursie van dinsdagavond 7 juni neemt Paul Gnodde je te voet mee door over de Mulderskop, op zoek naar de mysterieuze Nachtzwaluw. Als je zin hebt om mee te gaan, is het devies om om 21.30u aanwezig te zijn bij de spoorbrug bij het Zweefvliegveld van Malden. Zie kaartje voor de exacte locatie. Aanmelden is niet nodig.

 

Wat zijn dinsdagavondexcursies?
Onder begeleiding van een ervaren vogelaar wordt een rondje door de omgeving gemaakt op zoek naar vogels. De meeste dinsdagavondexcursies zullen zich afspelen in het decor van de Ooijpolder. Er wordt dan om 19.00u per fiets vertrokken vanaf het Hollands-Duits Gemaal, aan het begin van de Ooijpolder. Sommige van de volgende excursies hebben een andere starttijd of startlocatie. Houd daarom de agenda op de website van de vwg (https://vogelwerkgroepnijmegen.nl/agenda/) goed in de gaten!

 

Heel veel plezier gewenst!

Share Button