Agenda

Share Button
jun
29
do
Gierzwaluwen excursie Nijmegen Nijeveld @ Nijmegen, hoek Willemsweg / Tollenstraat
jun 29 @ 20:00

We gaan door de wijk Nijeveld in Nijmegen vandaag waar vele Gierzwaluwen nestelen en dus ook rondvliegen. We vertrekken, uiteraard te voet, vanaf de hoek Willemsweg / Tollenstraat om 20:00. Een vorige keer dat we hier waren vlogen Gierzwaluwen vlak over onze hoofden hun nestplaatsen in… 🙂 Verrekijker is aanbevolen, maar niet noodzakelijk. Excursieleider: Jochem Kühnen.

Share Button
jul
12
wo
Gierzwaluwen excursie Nijmegen centrum @ Nijmegen, Bisschop Hamerstraat, bij de fietsenstalling aan de kant van de Molenstraat
jul 12 @ 20:00

Een wandeling door het centrum van Nijmegen deze avond met als vertrekpunt de Bisschop Hamerstraat, bij de fietsenstalling aan de kant van de Molenstraat. We vertrekken 20:00 en gaan ongetwijfeld veel Gierzwaluwen zien! Excursieleider: Jochem Kühnen.

Share Button
jul
15
za
Gierzwaluwen excursie voor de jeugd
jul 15 hele dag

Een Gierzwaluw-excursie onder leiding van Jochem Kühnen voor de kinderen van de NatuurOntdekkersClub deze zondag. Opgave en meer info te verkrijgen bij Janneke via jeugd@vogelwerkgroepnijmegen.nl.

Share Button
jul
21
vr
Gierzwaluwen excursie Beek (ochtend!) @ Beek, Hazeldonklaan aan de kant van de Verbindingsweg
jul 21 @ 10:00

De allerlaatste Gierzwaluw-excursie van Jochem Kühnen voor 2017! We wandelen door Beek met als vertrekpunt de Hazeldonklaan aan de kant van de Verbindingsweg. We vertrekken 10:00 ’s ochtends en gaan door tot een uur of 12. Ongetwijfeld zijn er al weer een hoop vertrokken naar zuidelijker oorden (vooral uitgevlogen jongen), maar we zullen er vast nog de nodige te zien krijgen. En Jochem kan het laatste nieuws over het broedseizoen bij hem thuis vertellen!

Share Button